Home » PRODUSE » Izolatii pentru robineti » HUSA PENTRU VANE
 
  HUSA PENTRU VANE
   
 

Husa Uni - Jac este un produs fabricat in scopul reducerii la minim a pierderilor datorate transferului termic ce are loc in zonele de montare a robintilor/vanelor, tuturor armaturilor, retelelor de conducte ( robineti, filtre, valve, valvelor de sens, compensatoare, etc.) precum si la instalatiile de racire, fiind de asemenea utilizate si in scopuri speciale. Husa este formata din trei straturi, cel interior si exterior fiind fabricat dintr-un material, ce are in compozitie vata de sticla invelita in silicon cu o rezistenta de pana 250 C, iar stratul din mijloc avand o grosime de 5 cm, fiind confectionat din vata de piatra infasurata in plasa tip rabitz avand o rezistenta la temperaturi de pana la 750 C.

Aceasta husa este preferata datorita avantajelor pe care le asigura si anume:

- intrucat nu contine carbon si hidrogen nu este inflamabila
- fiind rezistenta la umiditate, acizi usori si nefiind influentata de conditiile meteo poate fi utilizata atat la exterior cat si la interior
- este usor de montat si nu necesita specialist calificat. Aceasta se intinde sub robinet dupa care se petrec benzile adezive si apoi se strang sireturile din capete, montajul fiind astfel executat.
- atunci cand sunt necesare a fi efectuate anumite interventii la vane si armaturi, aceasta poate fi usor inlaturata si dupa efectuarea reparatiilor se monteaza la loc
- datorita economiei de energie ce o asigura se amortizeaza intr-un timp foarte scurt
- poate fi reutilizata de mai multe ori si de aceea are o perioada lunga de utilizare.
Compensator cauciuc DKK10
 
HA51
 
Compensator seismic tip Kardan Mafsalli
 
Producatori
Despre noi   Cerere de oferta   Certificari   Distribuitori   Fabrica   Contact
TopBIZ.ro - afaceri de top! Ghid CONSTRUCTORI.ro- firme constructii, materiale de constructii, constructie case, firme proiectare, constructori case, preturi constructii, oportunitati, cereri de oferta, poze produse!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2009 - 2010 Uniayuaz Comimpex. Toate drepturile rezervate.
Membru BIZtoBIZ .ro - Portal business to business, promovare afaceri